Antena Meniu Search
x

Primul lucru pe care l-a făcut un tânăr de 17 ani, abia eliberat pentru tâlhărie, la Timişoara, a fost să fure o maşină

Un tânăr de 17 ani, abia eliberat de 24 de ore pentru tâlhărie, la Timişoara, a furat o maşină, cu care a lovit alte două, apoi a încercat să fugă. N-a ajuns departe, pentru că o altă maşină a dat peste el, în timp ce încerca să se facă nevăzut.

De Cristian Ionescu la 07.03.2021, 10:05
Eliberat pentru tâlhărie, un tânăr de 17 ani a furat o maşină la Timişoara - Observatornews.ro

Eliberat pentru tâlhărie, a furat imediat o maşină

Tânărul era şi băut, iar permis de conducere evident că nu avea.

Polițiștii Secției 3 Timișoara informează că au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism a fost sustras de pe strada Eternității din municipiului Timișoara.

"În jurul orei 21:00, autoturismul a fost depistat în trafic pe strada Amurgului de  către politiștii Secției 5 Timișoara. Din autoturism a coborat conducatorul auto în vârstă de 17 ani,care a fugit pe partea carosabilă, politiștii pornind în urmărirea acestuia, moment în care a fost accidentat de un autoturism care se deplasa regulamentar pe Calea Aradului. În urma impactului tanarul de 17 ani, a fost rănit ușor. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultand o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat", informează poliţiştii.

Politistii au întocmit un dosar penal pentru savârșirea  infracțiunilor de furt, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și  pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului,  continuând cercetările pentru stabilirea intregii activități infracționale a tânărului.

Tanarul a fost retinut pentru 24 de ore,urmand ca in cursul zilei de maine sa fie prezentat pentru luarea unei masuri preventive.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primul lucru pe care l-a făcut un tânăr de 17 ani, abia eliberat pentru tâlhărie, la Timişoara, a fost să fure o maşină