Antena Meniu Search
x

Principesa Margareta a transmis un mesaj public emoţionant despre starea de sănătate a Regelui Mihai

"Sănătatea Majestăţii Sale păleşte, însă lumina călăuzitoare a Regelui nu se va stinge niciodată." Este primul mesaj public al Principesei Margareta.

Vezi și

"Sănătatea Majestăţii Sale păleşte, însă lumina călăuzitoare a Regelui nu se va stinge niciodată." Este primul mesaj public al Principesei Margareta, după ce starea Regelui Mihai s-a agravat. Alteţa Sa a comentat, în premieră, şi scandalul fără precedent iscat de principele dezmoştenit Nicolae.

"De-a lungul vieții mele, farul luminos a tot ce am înfăptuit a fost tatăl meu, ori de câte ori m-am întrebat ce cale să iau, nu a trebuit decât să mă uit la acel far și să primesc răspunsul corect." Principesa moştenitoare a fost însoţită de surorile sale, la seara regală găzduită în onoarea corpului diplomatic acreditat la Bucureşti. Principesa Elena, mama lui Nicolae, a venit de la reşedinţa Regelui, din Aubonne, Elveţia. 

Custodele Coroanei nu a ocolit uriaşul scandal din Familia Regală în discursul ei: "Sunt pe deplin conștientă că ani de bună reputație pot fi șterși într-un incident neplăcut și că niciun efort de propagandă nu poate face lucrurile rele să arate bine." 

În finalul discursului, principesa Margareta a vorbit şi despre Regele Mihai: "Sănătatea Majestății Sale pălește. Dar în seara aceasta, fac în fața tuturor românilor legământul că lumina călăuzitoare a Regelui, farul unei Românii drepte și îndreptățite, nu se va stinge niciodată."

Şi la Câmpulung a fost o zi specială. Principele Radu a luat parte la tradiţionala sărbătoare a Colegiului Naţional Pedagogic „Carol I". La plecare, Principele le-a oferit cadouri elevilor, din partea Casei Regale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Principesa Margareta a transmis un mesaj public emoţionant despre starea de sănătate a Regelui Mihai