Antena Meniu Search
x

Video Principesa Sofia a României, una dintre fiicele regelui Mihai, implicată într-un accident pe DN1, în Corbeanca. Trei maşini s-au ciocnit violent

Cea de-a patra fiică a Regelui Mihai, Principesa Sofia a fost implicată ieri după-amiază, într-un accident în zona Corbeanca, pe DN1, pe sensul de mers către București. Trei maşini s-au ciocnit violent, iar una dintre ele a ajuns în urma impactului pe parapetul care desparte sensurile de mers. Principesa Sofia se afla la volanul unuia dintre cele trei autoturisme. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 16.05.2023, 14:04

Vezi și

Sora mai mică a Custodelui Coroanei, Principesa Margareta, se afla într-una dintre cele 3 maşini care s-au ciocnit. Impactul a fost atât de puternic încât unul dintre autoturisme s-a urcat pe parapetul  care desparte sensurile de trafic. 

"La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploiești-București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", transmite IPJ Ilfov.

La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Principesa Sofia a României, una dintre fiicele regelui Mihai, implicată într-un accident pe DN1, în Corbeanca. Trei maşini s-au ciocnit violent