Antena Meniu Search
x

A fost prins şi al patrulea român, şeful bandei de hoţi care a masacrat familia italiană, în Lanciano

În urmă cu puţin timp a fost reţinut de poliţie şi al patrulea român, capul bandei de hoţi care a i-a masacrat în casa din Lanciano, pe chirurgul Carlo Martelli şi pe soţia sa, Niva Bazzan. Numele lui este Alexandru Bogdan Colţeanu şi are 26 de ani.

În urmă cu puţin timp a fost reţinut de poliţie şi al patrulea român, capul bandei de hoţi care a i-a masacrat în casa din Lanciano pe chirurgul Carlo Martelli şi pe soţia sa, Niva Bazzan.

Numele lui este Alexandru Bogdan Colţeanu şi are 26 de ani. În acest moment, poliţiştii de la Comisariatul Lanciano merg la casa chirurgului Martelli să prezinte doctorului imaginile cu românul de 26 de ani, pentru o eventuală recunoaștere, scrie presa italiană.

Potrivit presei italiene, Alexandru Bogdan Colţeanu, cel de-al patrulea român şi se pare şeful bandei de hoţi, s-a trădat când a încercat să vândă unul dintre ceasurile pe care le-a furat de la familia Martelli.

Pe acelaşi subiect

Vezi şi Video cu momentul capturării şefului bandei de hoţi români din Italia

Tânărul, potrivit rapoartelor, ar fi încercat să amaneteze ceasul chirurgului Martelli, în speranța de a obține bani pentru a continua fuga. Informaţia a ajuns imediat la anchetatori şi le-a oferit poliţiştilor posibilitatea de urmărire a mişcărilor românului, intervenind în zona Caserta, unde a fost mai târziu arestat.

Ceilalţi trei hoţi români care au îngrozit Italia, Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani, sunt închiși acum în închisoarea Lanciano.

În această dimineață, în timpul unei conferințe de presă care a avut loc la Ministerul Public, s-a aflat că al patrulea bărbat, considerat liderul bandei, nu este italian, așa cum s-a speculat inițial, ci doar vorbea bine limba italiană, el fiind de fapt român.

Pentru a-i identifica pe toţi membrii bandei de hoţi, poliţiştii au unit mii de fragmente video de pe aproximativ 30 de camere video din Lanciano. Acest lucru a permis anchetatorilor să înțeleagă și să stabilească mai bine identitatea celor 4 români, bănuiţi a fi făptaşii a zeci de tâlhării violente.

Cei 4 români au comis un jaf deosebit de violent în Italia, ei supunând la chinuri groaznice o familie de medici din Lanciano, pentru a afla unde este seiful familiei, care nici măcar nu exista. Au reuşit să fure 3400 de euro şi au luat cardurile familiei atacate.

Ambele victime au ajuns la spital în stare gravă, iar femeii i-a fost tăiată şi o ureche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » A fost prins şi al patrulea român, şeful bandei de hoţi care a masacrat familia italiană, în Lanciano