Antena Meniu Search
x

Dincolo de ştiri, Anca Lungu deţine secretele bucătăriei şi are reţeta pentru cea mai bună mamă

Mai întâi a fost blogul, apoi cărţile! Aşa că, în momentul de faţă, e destul de greu să nu o asociem pe Anca Lungu cu cea mai harnică prinţesă din lume!

Vezi și

Mai întâi a fost blogul, apoi cărţile! Aşa că, în momentul de faţă, e destul de greu să nu o asociem pe Anca Lungu cu cea mai harnică prinţesă din lume, Prinţesa Polonic. Are o fetiţă adorabilă, Nati, care e şi foarte cochetă.

Dincolo de ştiri, Anca Lungu este pasionată de secretele bucătăriei - reţetele prezentate de Prinţesa Polonic sunt deja celebre. Dar cel mai important rol este cel de mamă.

"Natalia are o personalitate foarte puternică, mănâncă legume, ăsta-i meritul meu, sunt foarte fericită şi da, mergem foarte des împreună la piaţă să cumpărăm fructe şi legume", spune Anca despre fetiţa ei.

Cu fratele său, Andrei, de asemenea, Anca Lungu are o relaţie foarte strânsă.

Aveam 7 ani când Andrei avea 2 ani şi rămâneam singuri acasă şi îi pregăteam biberonul, îl schimbam şi îl culcam la prânz, cred că eram extrem de responsabilă, cred că m-a maturizat foarte mult relaţia asta dintre noi doi, povesteşte vedeta Observatorului.

Anca dezvăluie că, peste ani, a lucrat împreună cu Andrei la cele mai importante proiecte ale sale de cooking, inclusiv la cele două cărţi de gătit. Fratele său e pasionat de fotografie şi, de asemenea, de gastronomie.

Este un gurmand, un mâncăcios şi practic, reţetele pe care le pregătesc, ajung în stomacul lui. Mai întâi în obiectivul aparatului şi apoi în stomacul fotografului. Cele mai bune fotografii ale mele sunt făcute de Andrei, pentru că se simte relaţia şi legătura dintre noi, spune Anca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dincolo de ştiri, Anca Lungu deţine secretele bucătăriei şi are reţeta pentru cea mai bună mamă