Antena Meniu Search
x

Probe inedite şi lovituri sub centură, într-o nouă confruntare Chefi la cuţite

Dezbateri aprinse, probe inedite şi lovituri sub centură. Sunt sarea şi piperul celei de-a doua confruntări pe echipe la "Chefi la cuţite". În această seară, cei 20 de concurenţi vor afla pe propria piele ce reacţii poate provoca banda care, timp de şase sezoane, a măcinat nervii chefilor.

de Redactia Observator

la 12.11.2019, 22:40

Vezi și

Dezbateri aprinse, probe inedite şi lovituri sub centură. Sunt sarea şi piperul celei de-a doua confruntări pe echipe la "Chefi la cuţite". În această seară, cei 20 de concurenţi vor afla pe propria piele ce reacţii poate provoca banda care, timp de şase sezoane, a măcinat nervii chefilor. De cealaltă parte a baricadei, juraţii îşi continuă războiul şi se folosesc de cele mai valoroase atuuri încă din primul moment.

După o primă confruntare pe echipe şi un duel în care a pierdut deja primul om, nervii lui chef Scărlătescu sunt puşi la grea încercare. 

Competiţia devine tot mai grea, iar chefii nu ezită să folosească, din nou, amuletele. 

Cele mai variate expresii ale disperării le va crea însă banda rulantă. În această seară, trupa FreeStay va juriza cel de-al doilea battle "Chefi la cuţite".

La foc continuu şi sub presiune, greşelile ies la iveală. Jurizarea chefilor se lasă cu un gust amar. 

Ce echipe vor intra la duel şi cine este cel de-al doilea concurent care va părăsi competiţia Chefi la cuţite, aflaţi diseară, de la ora 20:00, pe Antena 1. 

Ieri, cel mai iubit show culinar a fost lider detaşat de piaţă. Peste 2.000.000 de telespectatori au urmărit prima confruntare din sezonul 7 în minutul de maximă audienţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Probe inedite şi lovituri sub centură, într-o nouă confruntare Chefi la cuţite