Antena Meniu Search
x

Probleme la metrou, după ce un tren s-a defectat în mers. O călătoare a făcut atac de panică, a căzut şi s-a lovit la cap

Un incident a avut loc la metrou, după ce un tren s-a defectat în mers şi a rămas blocat între staţiile Unirii şi Tineretului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 05.11.2019, 21:20

Un incident a avut loc la metrou, după ce un tren s-a defectat în mers şi a rămas blocat între staţiile Unirii şi Tineretului.

Din primele informaţii, o conductă de aer s-a fisurat, blocând trenul între staţii. O călătoare a suferit un atac de panică, după care a leşinat, iar în cădere s-a lovit la cap. Pompierii şi ambulanţe au sosit la faţa locului pentru a acorda îngrijiri persoanei respective.

Metrou blocat între staţii, o călătoare a făcut atac de panică

O călătoare a făcut atac de panică în metrou, după ce o garnitură de tren s-a blocat între staţiile Unirii şi Tineretului. Femeia a leşinat, iar în cădere s-a lovit la cap, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Pomperii şi ambulanţe au sosit la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, conducta principală de aer a unui tren s-a fisurat, iar garnitura a rămas blocată o perioadă, între staţii. Mecanicul a reuşit remedierea provizorie a situaţiei şi a adus trenul la primul peron, apoi a retras garnitura la depou, fără călători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Probleme la metrou, după ce un tren s-a defectat în mers. O călătoare a făcut atac de panică, a căzut şi s-a lovit la cap