Antena Meniu Search
x

Video Probleme pe zborul Bergamo - Iași. Sistemul de navigație al unui avion Airbus s-a stricat în aer, a fost activat Planul Roșu

Sistemul de navigație al unui avion cu 107 pasageri care circula pe relația Bergamo-Iași s-a stricat. Autoritățile din Iași au activat planul roșu de intervenție și au trimis la aeroport 22 de autospeciale.

de Redactia Observator

la 30.08.2021, 14:28

Vezi și

Potrivit ISU Iași, planul roșu de intervenție a fost activat după ce o aeronavă Airbus 321, Bergamo - Iași, cu 107 pasageri la bord, nu a putut ateriza deoarece sistemul de navigație s-a stricat. Pentru asigurarea intervenției au fost deplasate la Aeroportul Internațional Iași 22 autospeciale de intervenție cu 44 subofiteri și 6 ofițeri. Conform ISU Iași, în cele din urmă avionul a aterizat în siguranță, iar pasagerii vor fi evaluați medical.

“O situaţie de urgenţă a fost raportată astăzi pe zborul W63672 Bergamo-Iasi (Wizz Air), ora sosirii 13.25. Cu 20 de minute înainte de aterizare, pilotul aeronavei a anunţat o problemă tehnică la instrumentul de navigaţie şi au fost mobilizate mai multe echipe de pompieri. Din fericire, aeronava a aterizat la timp, în condiţii de siguranţă maximă, fără a fi nevoie de intervenţia acestora“, au precizat reprezentanţii aeroportului ieşean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Probleme pe zborul Bergamo - Iași. Sistemul de navigație al unui avion Airbus s-a stricat în aer, a fost activat Planul Roșu