Antena Meniu Search
x

Probleme pentru "Șopârlă" și partenera lui, după scena deocheată de la o sală de păcănele din Pitești. Filmările au ajuns la polițiști

Bărbatul şi femeia care în luna februarie a acestui an au făcut acte sexuale explicite într-o sală de jocuri din Piteşti vor fi trimişi în judecată. Poliţiştii care au instrumentat dosarul i-au acuzat de ultraj contra bunelor moravuri. Nici firma ce operează sala de jocuri nu a scăpat de brațul lung al legii, fiind amendată.

de Redactia Observator

la 21.04.2023, 16:20

scene deocheate la o sală de jocuri din Pitești
Probleme pentru "Șopârlă" și partenera lui, după scena deocheată de la o sală de păcănele din Pitești. Filmările au ajuns la polițiști - curier.ro

Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti care au instrumentat dosarul în care un bărbat şi o femeie au fost acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, după ce au făcut acte sexuale explicite în public, au propus Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti trimiterea în judecată a celor doi. 

În noaptea de 22 spre 23 februarie, un bărbat de 33 de ani, din Coloneşti, judeţul Olt, şi o femeie de 33 de ani, din Piteşti, au fost filmaţi în timp ce făceau acte sexuale cu caracter explicit într-o sală de jocuri din Piteşti, fiind înconjuraţi de oameni care aplaudau, aclamau şi filmau.

Potrivit curier.ro, indivizii s-au dat în spectacol știind că sunt filmați. La început, cei doi au dansat lasciv, bărbatul fiind cel mai activ. Însă în scurt timp spiritele s-au încins, mai ales că în sală erau şi dansatoare animatoare, iar unii clienţi filmau momentele pasionale. Din senin, bărbatul de 33 de ani, poreclit "Șopârlă", şi-a culcat partenera pe mochetă, şi-a dat jos bluza şi la bustul gol a început să simuleze un act sexual. Ce a urmat a fost suficient pentru un dosar penal.

Amendă de 12.000 de lei pentru sala de jocuri în care s-au încins spiritele

Cercetările au fost declanşate din oficiu, după ce imagini cu cei doi au apărut în spaţiul public. În 14 martie, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior fiind plasaţi sub control judiciar.

"De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti la locaţia în cauză, pe linia respectării normelor privind organizarea pazei, agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 12.000 de lei, conform Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor şi siguranţa persoanelor, de către poliţiştii compartimentului Sisteme de securitate din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti", informează, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Probleme pentru "Șopârlă" și partenera lui, după scena deocheată de la o sală de păcănele din Pitești. Filmările au ajuns la polițiști