Antena Meniu Search
x

Procurorul General al României, primele explicaţii în scandalul deţinuţilor politici

Procurorul General a dat primele explicaţii în scandalul deţinuţilor politici din perioada comunismului. Augustin Lazăr susţine că nu este ofiţer, agent sau colaborator al fostei Securităţi. Declaraţia vine după ce a fost acuzat că ar fi refuzat de două ori eliberarea disidentului Iulius Filip.

de Redactia Observator

la 09.04.2019, 22:40

Vezi și

Procurorul General al României a dat primele explicaţii în scandalul deţinuţilor politici din perioada comunismului. Augustin Lazăr susţine că nu este ofiţer, agent sau colaborator al fostei Securităţi. Declaraţia vine după ce a fost acuzat că, înainte de Revoluţie, în calitate de şef al comisiei de liberări condiţionate din Penitenciarul Aiud, ar fi refuzat de două ori eliberarea disidentului anticomunist Iulius Filip.

În ciuda acestui scandal, Augustin Lazăr spune că va candida pentru încă un mandat la şefia Parchetului General. Mai mult, în numele instituţiei, procurorul şef şi-a prezentat regretele pentru practicile din perioada comunismului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Procurorul General al României, primele explicaţii în scandalul deţinuţilor politici