Antena Meniu Search
x

Procurorul General al României a anunţat când vom avea o SOLUŢIE FINALĂ în dosarul Hexi Pharma

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, astăzi, la sediul CSM,  că dosarul Hexi Pharma este în stadiul de finalizare, iar o soluție va fi dată până la sfârșitul anului sau în primele zile ale anului viitor.

Procurorurul General al României - HEPTA

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, astăzi, la sediul CSM,  că dosarul Hexi Pharma este în stadiul de finalizare, iar o soluție va fi dată până la sfârșitul anului sau în primele zile ale anului viitor.

„Urmează un curs spre soluționare. Spre sfârșitul anului se efectuează un efort ca ele să fie soluționate. Și acest dosar este în faza de finalizare. Vom avea o soluție, probabil, până la sfârșitul anului sau în primele zile ale anului următor”, a declarat Augustin Lazăr, la sediul CSM.

În urmă cu două luni, Lazăr afirma că încă se aşteaptă rezultatul analizelor comandate la un laborator din străinătate în cazul produselor Hexi Pharma, precizând că după ce şi aceste informaţii vor fi la dosar, se vor evolua toate probele şi procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) vor emite soluţia legală în dosarul în care se fac cercetări pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie face cercetări în cazul companiei Hexi Pharma pentru infracţiunea de "participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor".

Pe acelaşi subiect

Procurorii au stabilit că Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, prin vânzarea în 152 de spitale de produse biocide neconforme, începând din 2014.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, în vârstă de 41 de ani, a murit în 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Directorul Hexi Pharma, Flori Dinu, este acuzată de procurorii PICCJ de 128 de infracţiuni de înşelăciune şi de participare improprie la zădărnicirea combaterii bolilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Procurorul General al României a anunţat când vom avea o SOLUŢIE FINALĂ în dosarul Hexi Pharma