Antena Meniu Search
x

Exclusiv: Imagini șocante într-o școală din Teleorman! O profesoară e batjocorită și bătută de elevi, care o împiedică să iasă din clasă (Video)

O profesoară de la o școală din județul Teleorman este batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.

de Paula Ruşanu

la 05.12.2017, 22:28

VIDEO: O profesoară din Teleorman e agresată de elevi într-o clasă a Şcolii Gimnaziale Poroschia | Sursa: Observator Vezi și

O profesoară de la o școală din județul Teleorman este batjocorită și bătută de elevi, în sala de clasă, incidentul fiind filmat chiar de unul dintre agresori.

Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman.

Scandalul ar fi început la sfârşitul orei de educaţie civică. Elevi din clasa a VIII-a nu au lăsat-o pe profesoară să iasă din clasă. Au bătut-o şi au înjurat-o.

Pe acelaşi subiect

În înregistrare se vede cum profesoara este lovită cu palmele de către un elev, apoi este agresată verbal chiar de cel care filmează, cadrul didactic nefiind lăsat să părăsească sala de clasă.

Profesoara pare că ar vrea să riposteze către un elev, însă acesta reacţionează din nou violent. Întreg incidentul e filmat de un alt elev, care, l-a rândul său, aruncă la adresa profesoarei cuvinte jignitoare: Nu atinge telefonul, că-l şifonezi, e auzit strigând către dascăl.

În clasă se află și alți elevi, printre care și fete, care nu intervin în niciun fel, ci, dimpotrivă, par a fi amuzate. Incidentul a avut loc, se pare, marţi.

Directoarea şcolii a recunoscut personajele din clip şi spune că profesoara este suplinitoare la şcoala ei şi că are probleme în stăpânirea elevilor la cursuri.

Valeria Gherghe, de la Inspectorul Școlar Teleorman, a declarat, pentru Observator TV: "Nu știe nici directoarea când s-a întâmplat, acum ce am văzut. Este profesor suplinitor la şcoala respectivă, este de anul acesta, are două ore."

Se pare că și în trecut, profesoara a mai avut probleme cu elevii din această clasă, pe care nu reușea să-i stăpânească.

Inspectoratul Judeţean Teleorman va demara o anchetă începând de luni, când copiii vor reveni la ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Exclusiv: Imagini șocante într-o școală din Teleorman! O profesoară e batjocorită și bătută de elevi, care o împiedică să iasă din clasă (Video)