Antena Meniu Search
x

Mărturia mamei fetiţei care l-a filmat pe profesorul de religie acuzat că se masturba în spatele catedrei: 'Nu vreau să fiu călcată în picioare'

Mama fetiţei care l-a filmat pe profesorul de religie din Sibiu acuzat că se masturba în timpul unui curs a declarat că nu îşi va mai lăsa fetiţa la liceu.

Mărturia mamei fetiţei care l-a filmat pe profesorul de religie care se masturba în spatele catedrei - YouTube

Mama fetiţei care l-a filmat pe profesorul de religie din Sibiu în timp ce s-ar fi masturbat în timpul unui curs a declarat că nu îşi va mai lăsa fetiţa la liceu.

Profesorul de religie, care este şi preot în Sibiu, a fost filmat de o elevă, chiar în timpul unui curs la un liceu din Sibiu, în timp ce făcea mişcări bizare în spatele catedrei, cu mai mulţi elevi în clasă.

"I-am controlat telefonul şi am văzut filmarea. Am sunat-o pe doamna dirigintă şi mi-a spus să nu spunem mai departe. Nu ştia nimic. Eu am anunţat-o pe dirigintă şi a spus să lăsăm aşa. El are şi parohie. Mă duc să discut cu directorul. Eu nu o mai la şcoală. O colegă a spus că ea nu anunţă că îi este frică că mă poate da afară din şcoală. Nu vreau să fiu călcată în picioare. Nu e normal", a declarat mama fetei care l-a filmat pe profesor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ministerul Educaţiei s-a sesizat din presă, în această dimineaţă, şi a anunţat oficial că a deschis o anchetă în ceea ce priveşte incidentul de la Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Mărturia mamei fetiţei care l-a filmat pe profesorul de religie acuzat că se masturba în spatele catedrei: 'Nu vreau să fiu călcată în picioare'