Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Profesor de religie din Baia-Mare, arestat pentru agresiune sexuală. Mesaje indecente trimise unei eleve de 16 ani

Scandal de hărţuire sexuală în Baia-Mare. Un profesor care preda muzică şi religie la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din oraş a fost arestat pentru agresiune sexuală asupra unui minor. Bărbatul ar fi hărţuit o elevă trimiţându-i mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 10.07.2024 , 13:53

În momentul în care a primit acele mesaje cu conotaţii sexuale, fata în vârstă de 16 ani i-a arătat mamei sale mesajele. Fără să stea pe gânduri, femeia a mers la Pachet acolo unde a depus plângere pe numele profesorului. La începutul acestei săptămâni, bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cursul serii de ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Având în vedere că acesta era şi profesor de religie, Episcopia Maramureşului şi Sătmarului a reacţionat în acest caz. Episcopul a declarat că în acest caz vorbim despre un caz de degradare umană care nu are ce căuta în interiorul Bisericii Ortodoxe, tocmai de aceea i-a ridicat binecuvântarea de a mai fi preot vreodată şi de a mai fi vreodată cadru didactic.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Profesor de religie din Baia-Mare, arestat pentru agresiune sexuală. Mesaje indecente trimise unei eleve de 16 ani