Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Profesor de religie din Baia-Mare, arestat pentru agresiune sexuală. Mesaje indecente trimise unei eleve de 16 ani

Scandal de hărţuire sexuală în Baia-Mare. Un profesor care preda muzică şi religie la Colegiul Naţional "Emil Racoviţă" din oraş a fost arestat pentru agresiune sexuală asupra unui minor. Bărbatul ar fi hărţuit o elevă trimiţându-i mai multe mesaje cu conotaţii sexuale.

de Simona Vasiac

la 10.07.2024 , 13:53

În momentul în care a primit acele mesaje cu conotaţii sexuale, fata în vârstă de 16 ani i-a arătat mamei sale mesajele. Fără să stea pe gânduri, femeia a mers la Pachet acolo unde a depus plângere pe numele profesorului. La începutul acestei săptămâni, bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cursul serii de ieri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Având în vedere că acesta era şi profesor de religie, Episcopia Maramureşului şi Sătmarului a reacţionat în acest caz. Episcopul a declarat că în acest caz vorbim despre un caz de degradare umană care nu are ce căuta în interiorul Bisericii Ortodoxe, tocmai de aceea i-a ridicat binecuvântarea de a mai fi preot vreodată şi de a mai fi vreodată cadru didactic.

Vezi și
Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Profesor de religie din Baia-Mare, arestat pentru agresiune sexuală. Mesaje indecente trimise unei eleve de 16 ani