Antena Meniu Search
x

Video Profesor din Buzău, lăsat la catedră deşi este cunoscut ca agresor sexual. Bărbatul are la activ şi o condamnare pentru trafic de droguri

Este anchetă la două şcoli din Buzău după ce un profesor a fost lăsat să predea, deşi este înscris în registrul agresorilor sexuali. Mai mult, bărbatul are la activ şi alte condamnări. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 16.09.2023, 19:45

Vezi și

Din neglijenţă sau complicitate. Conform legii, înainte de a ajunge la catedră conducerea şcolii trebuia să îi ceară profesorului un certificat de integritate care să ateste că  nu se află în registrul agresorilor sexuali.

Profesor din Buzău, lăsat la catedră deşi este cunoscut ca agresor sexual.

Pentru că nu s-a întâmplat asta, bărbatul de 40 de ani, profesor de desen, a venit în toamnă în faţa elevilor de la o şcoală gimnazială şi un liceu. Poliţia a deschis deja un dosar pentru abuz în serviciu.

Nu ar fi prima dată când profesorul are probleme cu legea recent a fost condamnat la 2 ani şi 4 luni de închisoare pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi se afla în perioada de supraveghere.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Profesor din Buzău, lăsat la catedră deşi este cunoscut ca agresor sexual. Bărbatul are la activ şi o condamnare pentru trafic de droguri