Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo ANM anunţă ger năprasnic. Urmează temperaturi de -26 de grade în această noapte

Prognoza meteo ANM pentru noaptea de 28 februarie - 1 martie anunţă un ger năprasnic, cu temperaturi plecând de la -10 şi ajungând chiar şi la - 26 de grade

Prognoza meteo ANM anunţă ger năprasnic. Urmează temperaturi de -26 de grade în această noapte - hepta

Prognoza meteo ANM pentru noaptea de 28 februarie - 1 martie anunţă un ger năprasnic, cu temperaturi plecând de la -10 şi ajungând chiar şi la - 26 de grade, la Miercurea Ciuc.

Astfel, se vor înregistra -17 grade la Bucureşti (zona centrală) şi -20 de grade la periferia Capitalei. -13 grade la Alba Iulia, -13 grade la Alexandria, -15 grade la Arad, -16 grade la Bacau, -14 grade in Baia Mare, -15 la Bistrita, -19 grade la Botosani, -13 la Braila, -16 la Brasov, -15 la Buzau, -15 in Cluj-Napoca, -12 la Craiova, -16 la Galati, -18 la Iasi, -26 la Meircurea Ciuc, -15 in Piatra Neamt, -17 la Ploiesti, -19 la Suceava, -15 in Timisoara, -16 la Tulcea si -15 la Vaslui.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, astăzi, 28 februarie, noi avertizări cod galben şi cod portocaliu de viscol, ger şi ninsori abundente.

Potrivit meteorologilor, avertizarea emisă de cod galben de ninsori moderate cantitativ anunţă un strat de zăpadă consistent, intensificări ale vântului şi viscol.

Va continua să ningă moderat cantitativ în Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei și în jumătatea sudică a Moldovei, unde local se va depune strat consistent de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, iar în sud-est rafalele vor depăși 60 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând și troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Prognoza meteo ANM anunţă ger năprasnic. Urmează temperaturi de -26 de grade în această noapte