Antena Meniu Search
x

Video Protest al fermierilor şi transportatorilor în Piaţa Constituţiei. Au cerut să vină 50.000 de oameni şi 200 de utilaje: ce a aprobat Primăria Capitalei

Fermierii şi transportatorii au cerut, joi, aviz pentru a protesta în Piaţa Constituţiei, solicitarea fiind făcută pentru 50.000 de persoane şi 200 de utilaje. Oficialii Primăriei Capitalei iau în calcul aprobarea manifestării, dar posibil cu număr mai mic de participanţi.

de Redactia Observator

la 18.01.2024, 17:28

Vezi și

Protestatarii au cerut, joi, Primăriei Capitalei să avizeze manifestarea, pentru trei zile – 21, 22 şi 23 ianuarie, în Piaţa Victoriei. Potrivit cererii, ar urma să participe 50.000 de persoane, cu 200 de utilaje. Protestatarii afirmă că vor sta doar în Piaţa Constituţiei, fără a fi necesară închiderea traficului în zonă.

Potrivit surselor Observator, mitingul a fost aprobat, dar cu participarea a 5.000 de persoane. "Am aprobat un protest care nu va afecta traficul din Bucureşti. Acesta va avea loc duminică, luni şi marţi în parcarea din Piaţa Constituţiei”, a transmis, joi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Anterior, Nicuşor Dan a anunţat că nu a avizat până acum protestul pentru ce cererile nu erau rezonabile, dar şi-a arătat disponibilitatea de a aviza protestul dacă acesta se încadrează în limite legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Protest al fermierilor şi transportatorilor în Piaţa Constituţiei. Au cerut să vină 50.000 de oameni şi 200 de utilaje: ce a aprobat Primăria Capitalei