Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A treia zi de proteste în Capitală. Mii de oameni s-au strâns în faţa Guvernului

Nou protest în Piaţa Victoriei din Capitală. Aproximativ 1.000 de oameni protestează pentru a treia zi consecutiv în faţa Guvernului, cerând demisia Executivului.

de Redactia Observator

la 12.08.2018 , 21:00

Mii de persoane, protest în faţa Guvernului Mii de persoane protesteaza impotriva Guvernului si al Partidului Social Democrat in Piata Victoriei din Capitala - Mediafax Foto via Hepta

Nou protest în Piaţa Victoriei din Capitală. Aproximativ 1.000 de oameni protestează pentru a treia zi consecutiv în faţa Guvernului, cerând demisia Executivului.

Cei aproximativ 1.000 de manifestanţii s-au strâns în faţa Guvernului după ora 18.00, unii dintre ei însoţiţi de copii. Este a treia zi consecutiv de proteste.

La această oră, în piaţă continuă să vină oameni în grupuri mari.

Articolul continuă după reclamă

Oamenii strigă "Demisia”, suflă în vuvuzele şi agită steaguri, iar unii dintre ei au venit împreună cu copiii lor. Protestul se desfăşoară paşnic.

Zona din Piaţa Victoriei în care se desfăşoară protestul a fost delimitată prin garduri de către jandarmi pe partea dinspre clădirea Guvernului.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Kiseleff către Piaţa Victoriei, de la intersecţia cu strada Arh. Ion Mincu şi pe bulevardul Aviatorilor, de la intersecţia cu strada Arhitect Ion Mincu, precum şi pe Şoseaua Buzeşti către Piaţa Victoriei şi pe strada Paris.

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » A treia zi de proteste în Capitală. Mii de oameni s-au strâns în faţa Guvernului