Antena Meniu Search
x

Zeci de persoane protestează în faţa Palatului Cotroceni: "Iohannis şi DNA, la voi e corupţia" (Video)

Aproximativ 100 de persoane protestează miercuri după-amiază, în faţa Palatului Cotroceni, scandând lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a şefei DN

Protest in fata Palatului Cotroceni

Aproximativ 100 de persoane protestează miercuri după-amiază, în faţa Palatului Cotroceni, scandând lozinci împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi a şefei DNA Laura Codruţa Kovesi.

Protestatarii au vuvuzele si scandează "Iohannis şi DNA, la voi e corupţia" şi "Jos Kovesi".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii dintre protestatari au portocale, aluzie la fostul procuror Mircea Negulescu, supranumit "Portocală".

Printre protestatari se număr și fostul ofiţer SRI Daniel Drsgomir şi deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Şi sâmbătă a avut loc un protest la Palatul Cotroceni, manifestaţia, intitulată ”Eu merg la portocale”, fiind organizată de Initiaţiva Civică 3.0 a fostului ofiţer SRI Daniel Dragomir.

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a fost prezent și atunci, el declarând că preşedintele Iohannis este singurul care ”nu a auzit de portocalele de Ploieşti” și că şeful statului este ”într-o derută logică totală”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zeci de persoane protestează în faţa Palatului Cotroceni: "Iohannis şi DNA, la voi e corupţia" (Video)