Antena Meniu Search
x

Protest într-un cartier din Timișoara, unde locuitorii au stat 30 de ore fără curent electric

ute de oameni au ieşit în stradă într-un cartier din Timişoara, nemulţumiţi că, în plină caniculă, au rămas fără curent electric. Mâncarea li s-a stricat în frigidere, iar aparatele de aer condiţionat, alături de alte electrocasnice, au devenit inutile.

de Redactia Observator

la 13.08.2019, 13:50

Vezi și

Sute de oameni au ieşit în stradă într-un cartier din Timişoara, nemulţumiţi că, în plină caniculă, au rămas fără curent electric. Mâncarea li s-a stricat în frigidere, iar aparatele de aer condiţionat, alături de alte electrocasnice, au devenit inutile. Totul în urma unei avarii, pentru care lucrările de remediere au necesitat ore bune de lucru.

Sute de oameni care locuiesc în Cartierul Calea Lipovei din Timişoara au fost afectaţi de avarie. De ore în şir, toată zona e în pană de energie electrică.

Jandarmi şi poliţişti au intervenit pentru a se asigura că nu se vor isca şi incidente. Agenţii au dirijat şi circulaţia, deoarece traficul a fost blocat în zona protestului. Printre manifestanţi şi-au făcut apariţia şi reprezentanţi ai municipalităţii.

Lucările au fost de durată, pentru că s-au impus săpături într-o zonă de garaje. În cel puţin unul dintre cazuri, proprietarul unei astfel de anexe iniţial nu şi-a dat acordul.

ISU a trimis în zonă patru generatoare din judeţele învecinate, însă în cele din urmă avaria a fost remediată şi curentul electric repornit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Protest într-un cartier din Timișoara, unde locuitorii au stat 30 de ore fără curent electric