Antena Meniu Search
x

Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul

Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul. Iar jocurile de cuvinte din mesajele afişate pe pancarte nu au fost alese la întâmplare. Mulţi manifestanţi au muncit serios, o spun chiar ei.

Vezi și

Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul. Iar jocurile de cuvinte din mesajele afişate pe pancarte nu au fost alese la întâmplare. Mulţi manifestanţi au muncit serios, o spun chiar ei.

-Eu sunt aproape absolvent al facultăţii de istorie, dragostea mea pentru copii m-a adus aici...

Iar mesajul prin viu grai a fost completat de cel scris. Mare. "Viitor profesor de istorie, am venit să-mi scriu materia!"

-Prin prezenţa noastră aici cu siguranţă facem istorie şi numărul uriaş în care ne-am adunat aici e cu siguranţă istorie.

Pe acelaşi subiect

Aşa cum în istorie vor intra şi pancartele. De la deja celebra "ALTĂ ÎNTREBARE" şi până la mesajele cu dedicaţie specială pentru şeful PSD, Dragnea.

-Mulţumesc, Dragnea! Datorită ţie îmi petrec ziua de naştere cu mai mulţi prieteni decât m-aş fi aşteptat.

Iar ca tânăra din imagine au mai fost. Creativitate şi...putere de muncă au avut mulţi dintre protestatari.

-Ţara n-a votat hoţia, voi nu sunteţi România!

Românul a fost frate cu rima. S-a inspirat şi a adaptat inclusiv refrene. 

-Cred că creativitatea a atras publicul de acasă. Mesajele din stradă s-au văzut la televizor exact cum se văd mesajele publicitare ale unui brand.

În Piaţa Victorie, pe lângă politicienii de carton, păpuşarul Dragnea şi marioneta Grindeanu, a apărut şi "Vlad Ţepeş". Care i-a întrebat pe români: "V-am lipsit?". 

La Cluj, un designer a creat o... caracatiţă.

În parcarea din Piaţa Victoriei, de pe o ambulanță veterinară s-au proiectat pe blocul din faţă versurile imnului naţional, sloganuri şi avertismente. 

-Eu cred că ultimele zile a adus cumva un anumit entretainment în piaţă. Adică toată mişcarea asta de stradă s-a făcut cu versuri, cu melodii... s-a făcut cu lumini pe pereţi.

Tinerii ar fi împrumutat ambulanţa de la o prietenă și proiectorul l-au închiriat cu greu. Primesc pe mail idei de mesaje. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Protestatarul român e frate cu rima şi cu umorul