Antena Meniu Search
x

Proteste în Piaţa Universităţii pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi

A fost protest în centrul Capitalei. Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Universităţii, după ora 18, la manifestarea anunţată pe facebook pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi.

de Redactia Observator

la 31.03.2019, 10:33

Vezi și

A fost protest în centrul Capitalei. Câteva sute de persoane s-au adunat în Piaţa Universităţii, după ora 18, la manifestarea anunţată pe facebook pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi. Oamenii au purtat steaguri ale Uniunii Europene şi ale României, dar şi deja obişnuitele fluiere şi vuvuzele. La protest au venit şi mai mulţi membri USR, alături de alţi manifestanţi sosiţi din mai multe judeţe ale ţării.

S-au strigat lozinci pentru susţinerea fostei şefe DNA, dar şi împotriva ministrului Justiţiei şi a coaliţiei aflate la guvernare.

Vă reamintim că Laura Codruţa Kovesi a fost pusă sub control judiciar în dosarul în care este cercetată în legătură cu aducerea în ţară a lui Nicolae Popa.

Kovesi, care a primit mai multe restricţii, inclusiv aceea de a părăsi ţara fără acordul anchetatorilor, a susţinut că demersul este intenţionat şi este o piedică în calea ei către conducerea Parchetului european.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Proteste în Piaţa Universităţii pentru susţinerea Laurei Codruţa Kovesi