Antena Meniu Search
x

Psihiatru: Florin Buliga, un ucigaş pervers şi sinistru, care se naşte o dată la 50 de ani. Nu trebuie ajutat, nu e reabilitabil

Florin Buliga, braşoveanul care şi-a asasinat toată familia cu o cruzime ieşită din comun, nu merită prezumţia de nevinovăţie şi nici nu merită vreun beneficiu.

Psihiatru: Florin Buliga, un ucigaş pervers şi sinistru, care se naşte o dată la 50 de ani. Nu trebuie ajutat, nu e reabilitabil

Florin Buliga, braşoveanul care şi-a asasinat toată familia cu o cruzime ieşită din comun, nu merită prezumţia de nevinovăţie, nu merită vreun beneficiu al victimei, precizează psihiatrul Gabriel Diaconu.

Medicul atrage atenţia că Florin Buliga posedă o ferocitate ieşită din comun, un astfel de criminal apărând o dată la 50 de ani.

Psihiatrul spune că expertiza va demonstra că acest om înţelege consecinţele şi îl va declara competent, responsabil pentru faptă.

Pe acelaşi subiect

Florin Buliga, un manipulator pervers

"Este mai degrabă un manipulator pervers, care are o psihopatie cronică îşi securizează un alibi în primul rând faţă de sine însuţi, ca şi mersul la mânăstire. Am văzut comentarii că a fost o crimă motivată religios. Nici pe departe. Acest om a avut o problemă psihologică internă veche, împrejurul unei agresiuni şi frustrări cronic hrănite şi care, în cele din urmă, a atins un prag critic. Ce ar fi putut declanşa pragul avem în presa de azi. Faptul că nu mai avea succes, ca avea probleme din pricina consumului cronic de alcool, relaţia lui nu mai erau satisfăcătoare pentru el", a precizat medicul.

Florin Buliga nu trebuie ajutat, nu e reabilitabil

"Din punctul meu de vedere, acest om nu trebuie ajutat, ci luat de forţele legii, judecat. Va trebui expertizat. Merită un proces corect, transparent. Nu merită prezumţia de nevinovăţie, nu merită vreun beneficiu al victimei, că e vorba de tortura lui psihică. Nu e reabilitabil şi îmi asum ce spun. Nu cred că e bolnav în sensul tradiţional al bolii, care vezi Doamne e sursă de suferinţă. Nu, e un criminal deosebit de periculos. Un astfel de criminal se naşte în România o dată la 50 de ani, pentru că aici nu e vorba de gravitatea faptei, ci de răceala sinistră în care e plănuită fapta”, a declarat medicul psihiatru Gabriel Diaconu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Psihiatru: Florin Buliga, un ucigaş pervers şi sinistru, care se naşte o dată la 50 de ani. Nu trebuie ajutat, nu e reabilitabil