Antena Meniu Search
x

Tir de rachete antigrindină filmat la Vişina, în Olt, unde norii au fost sparţi (video)

Tirul de rachete antigrindină tras miercuri seara la Vişina, în Olt, a fost filmat. Imagini spectaculoase au fost surprinse, iar rachetele şi-au făcut din plin treaba, norii fiind sparţi.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 30.05.2019, 08:48

Tir de rachete antigrindină filmat la Vişina, în Olt Vezi și

Tirul de rachete antigrindină tras miercuri seara la Vişina, în Olt, a fost filmat. Imagini spectaculoase au fost surprinse, iar rachetele şi-au făcut din plin treaba, norii fiind sparţi.

Nori negri sau strâns miercuri seara deasupra comunei oltene Vişina, în apropiere de Corabia, ameninţând să abată asupra localităţii grindina. Situaţie în care, pentru a proteja culturile agricole, s-a trecut la lansarea rachetelor antigrindină instalate în staţia din localitate.

"Multumim Stației Antigrindina Visina pentru promptitudine, reacție contra timp, multumim Guvernului actual, pentru initiativa prin crearea punctelor de lansare. Prin lansarea celor 17 rachete antigrindina, s-au salvat culturile, imobilele si mobilele pe o rază de 10 km. FELICITARI BAIETI.", a fost mesajul postat după tirul de rachete pe pagina Primăriei din Vişina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Tir de rachete antigrindină filmat la Vişina, în Olt, unde norii au fost sparţi (video)