Antena Meniu Search
x

Radu Mazăre, despre extrădare: "Nu mă voi opune, am obosit luptându-mă cu statul român abuziv"

Radu Mazăre a anunţat că nu se va opune dacă instanţa din Madagascar va decide extrădarea sa în România pentru că ar fi obosit să lupte cu "statul român abuziv". Fostul primar al Constanţei a precizat că, după ispăşirea condamnării în România se va întoarce în Madagascar pentru tot restul vieţii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.05.2019, 23:11

Radu Mazăre, despre extrădare Nu mă voi opune, am obosit luptându-mă cu statul român abuziv - hepta

Radu Mazăre a anunţat că nu se va opune dacă instanţa din Madagascar va decide extrădarea sa în România pentru că ar fi obosit să lupte cu "statul român abuziv".

Fostul primar al Constanţei a precizat că, după ispăşirea condamnării în România, se va întoarce în Madagascar pentru tot restul vieţii.

Radu Mazăre: "Nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt"

"Dacă instanţa aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta şi aici, şi în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa,  mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârşitul zilelor”, a precizat Radu Mazăre, într-o declaraţie prezentată la Antena 3.

Ana Birchall, ministrul interimar al Justiţiei, a anunţat deja că procedura de extrădare a lui Radu Mazăre a fost admisă de către autorităţile din Madagascar şi că acesta urmează să fie luat, cu escortă, pentru a fi adus în România.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Radu Mazăre, despre extrădare: "Nu mă voi opune, am obosit luptându-mă cu statul român abuziv"