Antena Meniu Search
x

Video Răfuială cu bâte, pumni și picioare în Focșani. Șapte bărbați s-au luat la bătaie în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor din zonă

Scandal monstru, seara trecută, pe strada Tăbăcari din municipiul Focşani. Şapte bărbaţi și-au împărţit pumni şi picioare, în urma unui conflict spontan.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 09:02

Vezi și

Scenele brutale s-au desfăşurat sub privirile îngrozite ale oamenilor care locuiesc în zonă, care au sunat imediat la poliţie. Abia când oamenii legii şi jandarmii au intervenit, indivizii au încetat scandalul, însă nu înainte de a-şi arunca cuvinte grele.

Bătăușii au vandalizat şi o maşină parcată în apropiere

În urma conflictului, bătăuşii au distrus şi o maşină parcată în apropiere. Au fost duşi la secţia de poliţie, iar acum scandalagii urmează să răspundă în faţa legii. 

"În această seară, ora 20.01, dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui scandal pe strada Tăbăcari, din municipiul Focșani. Imediat, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție, în urma primelor verificări fiind stabilit faptul că, pe fondul unui conflict, între mai multe persoane a avut loc un scandal. În timpul conflictului, un autoturism staționat a fost avariat. Polițiștii, alături de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vrancea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au intervenit imediat, identificând și încătușând 7 persoane care au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Focșani", a transmis IPJ Vrancea într-un comuncat. 

Cercetările sunt continuate pentru a se stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Răfuială cu bâte, pumni și picioare în Focșani. Șapte bărbați s-au luat la bătaie în plină stradă, sub privirile îngrozite ale oamenilor din zonă