Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Răfuială între două clanuri de romi, în Argeș. După ce s-au ciocnit cu mașinile și le-au făcut praf, s-au dat jos și s-au bătut cu răngi și macete

A fost bătaie cu răngi și macete noaptea trecută, într-o localitate din Argeş. Incidentul grav s-a petrecut între două clanuri de romi, care au decis să-şi regleze conturile în stradă. La început cinci şoferi s-au alergat şi s-au ciocnit cu maşinile. Un autoturism a fost aruncat în şanţ, apoi a pornit lupta.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 19.06.2024 , 13:42

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, pe DN 7C, în apropiera localității Bascov din județul Argeș. Au fost inițial șase autoturisme, ai căror șoferi au provocat intenționat un accident între aceste mașini. 

Bătaie cu răngi și macete între două clanuri de romi

Una dintre mașini a ajuns în șanț, iar în acel moment au coborât atât șoferii cât și pasagerii și s-au luat la bătaie. Au fost scene greu de privit pentru localnicii din Bascov care au sunat imediat la 112. Autoritățile au ajuns la fața locului și au reușit să făcă ordine printre agresori. 

Vezi și

Șapte persoane au ajuns la spital iar cele șase vehicule au fost distruse în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat probleme în obţinerea adeverinţelor care vă atestă vechimea în muncă?
Observator » Evenimente » Răfuială între două clanuri de romi, în Argeș. După ce s-au ciocnit cu mașinile și le-au făcut praf, s-au dat jos și s-au bătut cu răngi și macete