Antena Meniu Search
x

Vacanţa de iarnă peste graniţă: Raiul schiorilor români este în Bulgaria!

Staţiunea bulgărească Bansko rămâne raiul schiorilor din România! Nu neapărat datorită preţului unui pachet all inclusiv, ci pentru condiţiile oferite de gazde.

Vezi și

Staţiunea bulgărească Bansko rămâne raiul schiorilor din România! Nu neapărat datorită preţului unui pachet all inclusiv, ci pentru condiţiile oferite de gazde. Dar cei care merg să schieze la bulgari trebuie să ţină cont de două lucruri foarte importante.

Când românii nu-s acasă de Crăciun, sunt cu siguranţă la munte. Câteva zeci de mii sunt pe Valea Prahovei. Şi la munte la bulgari e plin. Oaspeţii sunt tot români.

Şi cum poate fi altfel când românii au tot ce îşi doresc pentru câteva zile reuşite la bulgari. Au închiriat apartamente şi au rezervat pachete all inclusive.

Această familie a avut mare noroc. A făcut rezervări din timp, pe Valea Prahovei.

În Bansko există 75 de kilometri de pârtie în stare perfectă. Dar românii ar face bine să vină cu echipamentul. Pentru o zi, costă 70 de lei. În timp ce la noi, turiştii plătesc 30 de lei. 

În România, pârtia Buşteni e lungă de doar... 2 kilometri. 

La hotelurile din Bulgaria, românii se pot relaxa in piscina, jacuzi, saună sau la spa. Din Bucureşti până în Bansko sunt 517 km, adică un drum de 7 ore.

Nu economisesc mult timp nici pe drumul spre Valea Prahovei. Cum nu există o autostradă direct spre munte, în fiecare staţiune, se stă bară la bară în această perioadă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Vacanţa de iarnă peste graniţă: Raiul schiorilor români este în Bulgaria!