Antena Meniu Search
x

Rămășițele unei adolescente au fost descoperite, la șapte ani de la dispariție, pe o proprietate privată, într-un orășel american

Rămășițele unei adolescente au fost descoperite, la șapte ani de la dispariție, pe o proprietate privată din orașul Lovingston. Tânăra a dispărut în 2013, în timp ce se afla la o benzinărie, în Virginia. Rămășițele tinerei au fost găsite în decembrie 2020, iar anchetatorii au transmis că au făcut publice aceste informații abia acum din respect pentru familia victimei.

de Redactia Observator

la 20.02.2021, 14:38

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - istockphoto.com
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Alexis Murphy, o adolescentă de 17 ani, a dispărut în 2013, în timp ce se afla la o benzinărie dintr-un orășel din statul Virginia. Pe 3 decembrie 2020, poliția i-a identificat rămășițele și mai multe bunuri pe o proprietate privată din Lovingston, scrie Daily Mail

“Am făcut publice aceste informații mai târziu pentru a permite familiei victimei să facă aranjamentele necesare”, a transmis șeriful local. 

“Familia noastră este atât de recunoscătoare pentru tot sprijinul și rugăciunile pentru Alexis, în ultimii șapte ani. Am rămas cu speranța că o vom găsi teafără și nevătămată”, a declarat familia tinerei. 

“Am fost binecuvântați să o avem alături de noi timp de 17 ani. Dorim să le mulțumim cetățenilor din districtul Nelson, agenților federali și oamenilor legii care au participat la căutarea lui Alexis. Cu toții v-ați respectat promisiunea, din 2013, de a o aduce acasă pe Alexis”.

Adolescenta a fost văzută ultima data pe 3 august 2013 într-o benzinărie din Lovingston. Tânăra conducea către un salon de coafură, când a fost răpită. 

În 2014, un bărbat în vârstă de 55 de ani a fost acuzat de crimă în cazul lui Alexis Murphy, bărbatul fiind condamnat la închisoare pe viață. În imaginile de pe camerele de supraveghere de la benzinărie, oamenii legii au observat că mașina adolescentei a fost urmărită de cea a agresorului.

Mai târziu, anchetatorii au descoperit telefonul mobil, un cercel, o unghie și fire de păr în locuința individului. Mașina fetei a fost găsită la câteva zile de la dispariție, în parcarea unui cinematograf din districtul Albemarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Rămășițele unei adolescente au fost descoperite, la șapte ani de la dispariție, pe o proprietate privată, într-un orășel american