Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rănit în amor, un tânăr farmacist din Timiș a transformat o doctoriță în actriță de filme pentru adulți

Un tânăr din Timiș este cercetat sub control judiciar, dupa ce a falsificat contul de Facebook al unei tinere de care s-a îndragostit, dar care l-a refuzat. Tânărul, farmacist, i-a modificat toate pozele frumoasei doctorițe, în așa fel să pară că este actriță în filme pentru adulți.

de Redactia Observator

la 10.10.2018 , 23:35

Un tânăr din Timiș este cercetat sub control judiciar, dupa ce a falsificat contul de Facebook al unei tinere de care s-a îndragostit, dar care l-a refuzat.

Tânărul, farmacist, i-a modificat toate pozele frumoasei doctorițe, în așa fel să pară că este actriță în filme pentru adulți.

Dupa ce a falsificat contul de Facebook al tinerei doctorițe, el a postat acolo fotografii trucate, indecente cu aceasta.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Timiș, din anul 2017 si pâna în prezent, un barbat de 36 de ani i-a furat mai multe poze de pe Facebook unei tinere de care se îndragostise, dar care l-a refuzat, le-a trucat în mod compromitator, apoi le-a postat pe un cont de socializare,  cu numele acesteia.

Le-a dat cereri de prietenie colegilor de serviciu ai fetei, apoi a început sa poarte conversatii nepotrivite cu ei, totul în încercarea de a-i face rau fetei.

Tânara, în vârsta de 28 de ani, speriata ca îsi va pierde locul de munca, a apelat la procurorii DIICOT si la politisti. Acestia au descins la locuinta barbatului, unde au facut perchezitii.

Dupa perchezitii, atât barbatul, cât si fratele si sora lui au fost ridicati si dusi la audieri, 

iar în urma acestora, barbatul de 36 de ani a fost pus sub control judiciar si va fi cercetat 

pentru infractiuni de modificare de date informatice si fals informatic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Rănit în amor, un tânăr farmacist din Timiș a transformat o doctoriță în actriță de filme pentru adulți