Antena Meniu Search
x

Video Răsfăț culinar în livada de migdali de la Târguşor, judeţul Constanţa. Turiştii care ajung acolo au parte şi de multe surprize

La ferma cu livadă de migdali din comuna Târguşor, judeţul Constanţa are loc în acest weekend un adevărat festin, cu ceaune pline, vin şi must. De pe masă nu lipsesc nici pâinea coaptă pe vatră, mămăliga şi plăcintele. Turiştii care ajung acolo au parte şi de multe surprize.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.09.2022, 14:45

Vezi și

Ceaunele sunt la foc lent. Se pot găsi mai multe preparate, cum ar fi gulaş, fasole cu afumătură, pilaf cu pui, piperchi, care este un produs machedonesc, ciorba de pește și scovergi direct prăjite în ceaun. Și pentru că este sezoul mustului, nu a lipsit nici licoarea dulce din cei mai buni struguri dobrogeni. Sunt prezenți și productori locali cu murături, zacuscă, dulcețuri și alte gemuri.

Copiii se pot juca în labirintul de paie, se pot da cu tiroliana sau pot admira animăluțele din fermă, precum capre, iepuri sau cai. De asemenea, adulții se pot plimba cu căruța trasă de cai sau pot călări și, pentru prima dată în acest an, pot face și o plimbare relaxantă printre migdali. Intrarea pentru adulți este de 10 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Răsfăț culinar în livada de migdali de la Târguşor, judeţul Constanţa. Turiştii care ajung acolo au parte şi de multe surprize