Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul bătrânului găsit mort în Satu Mare, pe jumătate dezbrăcat, în curtea casei. Ce au descoperit medicii legişti

Presa din Satu Mare revine cu noi informaţii în cazul bătrânului găsit mort de vecini, pe jumătate dezbrăcat, în apropierea casei sale din satul Călinești-Oaș. Medicii legişti au efectuat autopsia şi răstoarnă ipoteza crimei. 

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 14:42

Răsturnare de situaţie în cazul bătrânului găsit mort în Satu Mare, pe jumătate dezbrăcat, în curtea casei. Ce au descoperit medicii legişti - presasm.ro

Astfel, conform informaţiilor obţinute de PresaSM, bătrânul de 90 de ani ar fi suferit un episod de demență, și-ar fi răvășit interiorul casei, ar fi ieșit dezbrăcat parțial în grădina proprietății sale, ulterior alunecând și lovindu-se cu capul de o piatră. Bărbatul a rămas inconștient, iar în scurt timp s-a instalat hipotermia, care ar fi provocat decesul sătmăreanului.

Persoane cu antecedente violente, audiate de polițiștii sătmăreni

Reamintim faptul că principala ipoteză a anchetatorilor a fost o tâlhărie urmată de agresiune, iar în urma loviturilor victima ar fi decedat. Motiv pentru care cazul a fost preluat de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, abilitat legal să cerceteze cazurile de omor.

Potrivit jurnaliștilor sătmăreni, în acest caz au fost audiate mai multe persoane, unele dintre ele cunoscute cu antecedente violente și care locuiau pe raza localității. Tâlhăria urmată de crimă a fost o ipoteză luată în calcul de anchetatori, pentru că locuința bătrânului a fost găsită răvășită, pe corpul victimei erau răni, iar cunoscuții au spus că bărbatul era lucid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul bătrânului găsit mort în Satu Mare, pe jumătate dezbrăcat, în curtea casei. Ce au descoperit medicii legişti