Antena Meniu Search
x

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul lui Pomohaci! Ce se va întâmpla cu fostul preot în 11 octombrie. DEZVĂLUIRI de ultimă oră

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul lui Pomohaci. Impresarul fostului preot face dezvăluiri de ultimă oră!

Săptmâna trecută, marţi mai precis, Mitropolia Ardealului a amânat pentru 5 octombrie luarea unei decizii în apelului formulat de fostul preot Cristian Pomohaci împotriva caterisirii. 

"În conformitate cu prevederile Regulamentului Autorităților Canonice Disciplinare și ale Instanțelor de Judecată ale Bisericii Ortodoxe Române, astăzi, 19 septembrie 2017, la sediul Mitropoliei Ardealului, s-a întrunit Consistoriul Mitropolitan pentru judecarea apelului formulat de către domnul Cristian Dorin Pomohaci.

Fostul preot s-a prezentat în fața membrilor Consistoriului Mitropolitan, solicitând, în scris, acordarea unui nou termen de judecată în vederea studierii dosarului de apel.

Luând act de solicitarea apelantului și respectând dreptul la apărare al acestuia, Consistoriul Mitropolitan a acordat un nou termen de judecată, pentru ziua de 5 octombrie 2017", se arată în comunicatul Mitropoliei.

Cristian Pomohaci nu a avut o viaţă prea uşoară, după ce, în mediul public, a apărut o înregistrare în care acesta ar fi încercat să corupă sexual un adolescent în vârstă de 17 ani.

El a fost caterisit şi, de curând, presa tabloidă a scris că nici cariera muzicală nu-i mai merge ca înainte. 

Jurnaliștii au anunțat că spectacolul aniversar de la Sala Palatului, programat pe 11 octombrie, nu se va mai ține, dat fiind că nu s-au vândut bilete.

În replică, Mariana Mirea, impresarul lui Pomohaci, a infirmat respectiva informație, scrie bugetul.ro. Potrivit acesteia, au fost vândute aproape toate biletele la concert.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul lui Pomohaci! Ce se va întâmpla cu fostul preot în 11 octombrie. DEZVĂLUIRI de ultimă oră