Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul Luminiţei, femeia înjunghiată mortal într-un apartament din Satu Mare. Criminalul este chiar muncitorul care a sunat la 112

Răsturnare de situaţie în cazul femeii înjunghiate mortal în propriul apartament din Satu Mare. Potrivit anchetatorilor, ucigaşul ar fi chiar muncitorul care a sunat la 112 să anunţe macabra descoperire. Bărbatul a fost identificat şi reţinut de autorităţi. 

de Redactia Observator

la 02.07.2023, 12:48

Vezi și

Bărbatul de aproximativ 40 de ani a sunat la 112 ieri, în jurul orei 18:45, spunând că a găsit-o pe Luminiţa, în vârstă de 48 de ani, moartă, cu gâtul tăiat. Bărbatul locuia în apropiere și obișnuia să o viziteze des, alături de soția lui, pe victimă.

Potrivit Presa SM, varianta pe care acesta, împreună cu soţia lui, a spus-o autorităţilor a început să se clatine din primele minute. Ar fi susţinut că au tot încercat să o sune pe femeie încă de dimineaţă, doar că victima nu le-a răspuns. "Îngrijorat", zugravul a spus că s-a dus să o verifice şi a găsit-o moartă, cu gâtul tăiat. 

Martorii nu au fost însă de aceeaşi părere. Câţiva locatari au mărturisit că au auzit-o pe femeie strigând: "Lasă-mă, lasă-mă" în jurul orei 17:20, semn că la acel moment era încă în viaţă. În plus, bărbatul se comporta ciudat în preajma autorităţilor şi atât el, cât şi nevasta lui ar fi afişat o stare de nervozitate excesivă. Mai mult, luat la întrebări de anchetatorii ajunşi la faţa locului, muncitorul a început să se piardă în detalii, aşa că nu a fost decât o chestiune de timp până când acesta a cedat şi a recunoscut fapta. 

Motivul din spatele crimei din Satu Mare

Scandalul ar fi pornit de la bani, cei doi nereuşind să se înţeleagă în privinţa unei sume de bani pe care victima ar fi trebuit să i-o dea criminalului pentru anumite renovări în apartament. Ar fi început un conflict spontan, ea i-ar fi reproşat calitatea slabă a lucrărilor, moment în care zugravul şi-ar fi ieşit din minţi şi ar fi atacat-o. Într-un moment de furie i-a tăiat femeii gâtul cu un cutter şi a lăsat-o într-o baltă de sânge, în apartament. 

Individul a fost arestat pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul Luminiţei, femeia înjunghiată mortal într-un apartament din Satu Mare. Criminalul este chiar muncitorul care a sunat la 112