Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Israelei Vodovoz. Medicii au trimis probe de sânge la analize, după rezultatele autopsiei

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Israelei Vodovoz. Medicii au trimis porbe de sânge la analize, după rezultatele autopsiei.

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Israelei Vodovoz. Medicii au trimis porbe de sânge la analize, după rezultatele autopsiei

Răsturnare de situaţie în cazul morţii Israelei Vodovoz. Medicii au trimis porbe de sânge la analize, după rezultatele autopsiei şi din acest motiv trupul neîinsufleţit nu a fost încă preluat de familie.

Israele Vodovoz a fost găsită fără suflare în baia casei sale vineri seara şi s-a crezut iniţial că e vorba despre un atac cerebral care ar fi provocat decesul. Autopsia femeii în vârstă de 67 de ani a dezvăluit însă adevărata cauză a morţii.

Israela s-a stins din cauza unei hemoragii interne. Mai precis, hemoragie digestivă. Stomacul ei s-a umplut practic de sânge. Moartea nu a fost violentă şi a venit pe fondul astmului de care aceasta suferea. Experţii IML au prelevat însă şi probe de sange, pentru că vor să afle dacă Israela luase medicamente sau stupefiante. Nu e deocamdată exclusă această ultimă posibilitate.

Rezultatele probelor ar trebui să fie gata marţi şi după aceea trupul Israelei va fi preluat de familie şi dus în Israel, acolo unde va fi înmormântată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul morţii Israelei Vodovoz. Medicii au trimis probe de sânge la analize, după rezultatele autopsiei