Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român găsit mort lângă TIR, în Irlanda. Anchetatorii au rezultatele autopsiei

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român găsit mort lângă TIR, în Irlanda. Anchetatorii au rezultatele autopsiei.

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român găsit mort lângă TIR, în Irlanda. Anchetatorii au rezultatele autopsiei

Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român găsit mort lângă TIR, în Irlanda. Anchetatorii au rezultatele autopsiei şi ceea ce aud escoperit medicii legişti e neaşteptat.

Şoferul român, 52 de ani, a fost găsit bătut măr lângă propria maşină, în urma altercaţiei cu un alt şofer, irlandez, în parcarea din portul Rosslare. S-a crezut iniţială că decesul a survenit din cauza loviturilor primite, dar autopsia a dezvăluit altceva.

Medicii au constatat că românul a suferit un atac de cord şi niciuna din loviturile primite, chiar dacă au fost sălbatice, nu i-a cauzat moartea.

În aceste condiţii, poliţia irlandeză l-a eliberat duminică de dimineaţă pe şoferul agresor, care fusese arestat la o oră după descoperirea cadavrului românului în portul din sud-estul Irlandei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţie în cazul şoferului român găsit mort lângă TIR, în Irlanda. Anchetatorii au rezultatele autopsiei