Antena Meniu Search
x

Răsturnare de situaţiei în cazul Oanei Neţ, educatoarea care şi-a ucis fiica de 4 ani. Ce au decis procurorii

Răsturnare de situaţiei în cazul Oanei Neţ, educatoarea care şi-a ucis fiica de 4 ani.

Răsturnare de situaţiei în cazul Oanei Neţ, educatoarea care şi-a ucis fiica de 4 ani. Ce au decis procurorii

Răsturnare de situaţiei în cazul Oanei Neţ, educatoarea care şi-a ucis fiica de 4 ani. Femeia de 38 de ani, din Timişoara care şi-a ucis fiica în vârstă de patru ani, a fost transferată la Bucureşti pentru o expertiză psihiatrică ce va fi făcută de către specialiştii de la Institutul de Medicină Legală ”Mina Minovici”. Femeia va fi dusă la Penitenciarul Jilava.

Potrivit procurorilor din Timişoara, Oana Neţ, care şi-a ucis fetiţa în vârstă de patru ani, în urmă cu două săptămâni, a fost transferată, luni, la Bucureşti, sub escortă. Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, care va fi făcută de către specialiştii Institutului de Medicină Legală ”Mina Minovici” din Bucureşti. Aceştia vor stabili dacă a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a ucis copilul.

Oana Neţ a fost dusă la Penitenciarul Jilava, iar după ce va fi supusă expertizei psihiatrice va fi readusă în arestul Poliţiei Timiş.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Oana Neţ, care este educatoare, şi-a înecat fiica de patru ani în cada de la baie, apoi a încercat să se sinucidă inghitind erbicid. În 15 martie, femeia a fost arestată pentru 30 de zile de către judecătorii Tribunalului Timiş, fiind cercetată pentru violenţă în familie (omor asupra unui membru de familie).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Răsturnare de situaţiei în cazul Oanei Neţ, educatoarea care şi-a ucis fiica de 4 ani. Ce au decis procurorii