Antena Meniu Search
x

Un poliţist a fost rănit în RĂZBOIUL dintre două clanuri de romi care a avut loc la Bascov

A fost război în toată regula între două clanuri rivale din Argeş. Zeci de oameni, cu topoare, bâte şi pistoale cu aer comprimat, au dus o bătălie sângeroasă.

Vezi și

A fost război în toată regula între două clanuri rivale din Argeş. Zeci de oameni, cu topoare, bâte şi pistoale cu aer comprimat, au dus o bătălie sângeroasă, la doi paşi de sediul poliţiei şi o şcoală în care, în acel moment, învăţau sute de copii. Nici focurile de avertisment ale poliţiştilor nu i-au speriat pe scandalagii care îşi atacau rivalii şi pe oamenii legii. Scandalul a continuat şi la spital. 

E bătălia de la Bascov. Zeci de oameni, bărbaţi şi femei, cu topoare, bâte, săbii şi pistoale. Strada principală din localitate este câmpul de luptă. Chiar lângă sediul Poliţiei. Se trag focuri de armă şi se duc lupte sângeroase chiar printre trecători înspăimântaţi.

În mijlocul războiului, câţiva poliţişti încearcă să aplaneze conflictul. Trag câteva focuri de armă, însă sunt depăşiţi numeric. Orbiţi de furie, rivalii se atacă chiar lângă oamenii legii. Unul dintre ei, şeful de post din Bascov, a fost lovit.

Nu au frică de nimic şi nici măcar nu se tem pentru propria viaţă. Pe lângă trecători, câteva sute de elevi ai unei şcoli din apropiere sunt în pericol.

Pe acelaşi subiect

Abia după câteva minute sosesc întăririle pentru oamenii legii. Mai multe dube cu mascaţi, care reuşesc în cele din urmă să pună capăt conflictului.

Bătălia de astăzi a fost doar ultima dintr-un conflict mai vechi între cele două clanuri. La finalul scandalului, patru oameni au ajuns la spital. Scandalul a continuat şi în Unitatea de Primiri Urgenţe.

Şaptesprezece persoane au fost duse la audieri, printre care şi cei patru bărbaţi care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe lângă dosarul penal pentru distrugere şi vătămare corporală, vor fi cercetaţi şi pentru ultraj, dacă poliţistul lovit va face plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un poliţist a fost rănit în RĂZBOIUL dintre două clanuri de romi care a avut loc la Bascov