Antena Meniu Search
x

Razboi pe testamentul lui Sergiu Nicolaescu

La sase luni dupa moartea lui Sergiu Nicolaescu a inceput razboiul intre cele doua femei din viata regizorului. Sora maestrului o acuza pe Dana Nicolaeascu ca a falsificat testamentul

Vezi și

Iolanda Nicolaescu spune in plangerea din instanta ca Dana nu-i mai da bani de medicamente si de hrana. Mai mult, ea sustine ca adevaratul testament lasat de regizor este din 2008. Acolo, Sergiu Nicolaescu a cerut sa fie inmormantat crestineste, nu incinerat.

Din viata lui exceptionala, Sergiu Nicolaescu ne-a lasat noua filmele, Romaniei faima, iar sotiei numele si banii. "Las sotiei mele, Nicolaescu Georgeta Daniela, toate bunurile mele mobile si imobile, prezente si viitoare" Adica tot trecutul. O mostenire de zeci de ani de munca.

"El a muncit o viata intreaga sa ajunga unde a ajuns", spune sora acestuia. Iolandei i-a lasat doar amintirile. Femeia cu care a impartit sangele, copilaria si numele nu apare in testamentul regizorului. Aceasta crede ca totul este o facatura. La sase luni de la moartea fratelui ei, contesta cele cateva randuri semnate, aparent, de Sergiu Nicolaescu.

"El, in ultimii patru-cinci ani, nu se mai uita ce semneaza, ce nu semneaza, ce scrie. Eu zic ca nu e semnat de el", declara Paul Petrovici, fost cascador. Un grafolog va scoate la iveala adevarul. Daca testamentul va fi anulat, Dana Nicolaescu ar putea pierde o parte din avere.

Pana atunci, insa, Iolanda Nicolaescu traieste la mila cerului si a Danei Nicolaescu, pe care o acuza tocmai de lipsa de mila. "A ajuns sa aiba o atitudine rauvoitoare la adresa mea, reducandu-mi ajutorul banesc ce-mi asigura necesarul de alimente si medicatie".

Dar adevarata avere a lui Sergiu Nicolaescu nu se numara in bani si nici in metri patrati, ci in replici de film. Totul e trecut acum pe numele Danei. Tot ei i-a incredintat si ultima dorinta. "O rog pe legatara mea sa ma ingrijeasca asa cum a facut-o pana acum si sa ma inmormanteze dupa datinile crestinesti".

Printre datinile crestinesti nu se numara si incinerarea. Si totusi, Sergiu Nicolaescu a fost incinerat la cererea sotiei, care a sustinut ca aceasta era dorinta maestrului. Testamentul, real sau nu, o contrazice. Primul termen in instanta pentru contestarea testamentului este pe 9 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Razboi pe testamentul lui Sergiu Nicolaescu