Antena Meniu Search
x

Video Răzbunare aproape mortală la şcoală! Eleva de 13 ani din Piteşti, care şi-a otrăvit rivala, susţine că a vrut doar să facă o glumă

Răzbunare şocantă a unei eleve în vârstă de 13 ani din Piteşti. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, fata ar fi încercat să îşi otrăvească o colegă. Profesorii s-au sesizat când celeilalte eleve i s-a făcut rău după ce a băut dintr-o sticlă cu suc. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 13.01.2023, 14:01

Vezi și

Copila a fost dusă de urgență la spitalul de pediatrie. Medicii au reuşit să îi salveze viaţa. Este în afara oricărui pericol, dar are nevoie de consiliere psihologică pentru a trece peste această traumă.

 A vrut să facă o glumă mortală

Profesorii au început ancheta şi au aflat că eleva a început să se simtă rău după ce a băut suc. Fata cu care se certase îi turnase, în pauză, dezinfectant în sticlă, când victima nu era în clasă. 

Aceasta a spus in fata psihologilor ca intenționa să facă o glumă şi spera că, în momentul în care cealaltă fată desface sticla de suc, să fie stropită de băutura pe care intenționa să o bea.

Cazul a intrat şi în atenția polițiștilor de la Biroul de Siguranță Școlară, dar și în atenția procurorilor. Oamenii legii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, dar având în vedere că ambele copile sunt minore, nu pot răspunde penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Răzbunare aproape mortală la şcoală! Eleva de 13 ani din Piteşti, care şi-a otrăvit rivala, susţine că a vrut doar să facă o glumă