Antena Meniu Search
x

Răzbunare din gelozie. Un bărbat din Vaslui a incendiat maşina soţiei, pe care i-o oferise cadou de ziua ei

Gelozia i-a luat minţile unui bărbat de 45 de ani din Vaslui. Cu gândul că soţia lui l-ar putea înşela, acesta a decis să incendieze autoturismul pe care tot el i-l făcuse cadou cu ceva timp în urmă. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 28.06.2022, 15:18

Un bărbat din Vaslui a incendiat maşina soţiei, pe care i-o oferise cadou de ziua ei
Un bărbat din Vaslui a incendiat maşina soţiei, pe care i-o oferise cadou de ziua ei

Totul s-a întâmplat în localitatea Rafaila. Din cauza geloziei extreme pe care o manifesta atunci când consuma alcool, bărbatul a decis să dea foc autoturismului pentru a se răzbuna pe soţia lui.

Autoturismul a fost incendiat luni seara, în jurul orei 22:30. Vehiculul pe care îl conducea femeia de 35 de ani fusese cumpărat de ziua ei chiar de soţ, cel care acum a şi pornit incendiul. 

Mai multe echipaje ale pompierilor au intervenit pentru stingerea incendiului şi au descoperit în urma anchetei că focul a fost pus intenţionat.

Marius Stanciu , purtator de cuvant ISU Vaslui:  Proprietara autoturismului  incendiat şi distrus în proporţie de 100%  susţine că cel care  i-a incendiat autoturismul a fost soţul său, care atunci când consuma băuturi alcoolice  devine extrem de gelos şi violent.

Pe acelaşi subiect

A incendiat din răzbunare

Femeia a povestit că bărbatul a venit acasă beat şi a declansat un  scandal monstru din care nu au lipsit loviturile şi ameninţările cu moartea . Pentru că s-a simţit în pericol, femeia a decis să plece la casa părinţilor ei.

Politistii vasluieni  au fost la randu-I sesizati de cele intamplate şi au deschis un dosar de cercetare penală pe numele barbatului de 45 de ani. În urma cercetaărilor făcute , poliţiştii au constatat că soţul femeii este cel care a dat foc autoturismului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Răzbunare din gelozie. Un bărbat din Vaslui a incendiat maşina soţiei, pe care i-o oferise cadou de ziua ei