Antena Meniu Search
x

Video Răzbunare după divorţ. Cum a reuşit o femeie din Buzău să spargă seiful fostului soţ şi să fure 100.000 de euro

Jaf din răzbunare, în Buzău. O femeie a furat din casa fostului soţ peste 100.000 de euro, împreună cu actualul iubit. Cei doi au folosit un flex să spargă seiful în care se aflau economiile.

de Adrian Obreja

la 19.10.2022, 14:23

Vezi și

Cei doi hoți se află acum sub control judiciar. Asta înseamnă că nu pot părăsi localitatea și trebuie să se prezinte la poliție ori de câte ori sunt chemați, asta după ce în luna iulie au dat o spargere ca în filme.

Femeia s-a dus la locuința fostului, împreună cu actualul iubit

Femeia de 44 de ani s-a dus la locuința fostului, împreună cu actualul iubit de 30 de ani. Ea știa unde se află seiful mascat de mobilă, încastrat în perete, știa că sunt bani acolo și știa și unde sunt celelalte bunuri de valoare din casă.

Au tăiat cu un flex încuietoarea seifului, au luat de acolo 97.000 de euro, într-o altă cameră au găsit 35.000 de lei și un telefon mobil, după care s-au făcut nevăzuți. Spargerea a fot descoperită chiar de proprietarul locuinței, un om de afaceri din Buzău, după câteva zile, atunci când s-a întors din concediu.

Tot el a și sunat imediat la poliție, iar după o anchetă de aproximativ trei luni, cei doi hoți au fost identificați, ridicați de polițiști și duși la audieri. Acum, au dosar penal pentru furt calificat, iar paguba se ridică la peste 110.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Răzbunare după divorţ. Cum a reuşit o femeie din Buzău să spargă seiful fostului soţ şi să fure 100.000 de euro