Antena Meniu Search
x

Răzvan Rentea, gest şocant în faţa judecătorilor! Autorul triplei crime din Satu Mare şi-a ieşit din minţi, fiind scos din sala de judecată (Video)

Termen exploziv în procesul triplei crime de la Apa, Satu Mare, în care Răzvan Rentea este judecat pentru uciderea părinților Gheorghe şi Niculina Renteași a bunicii sale, Viorica Apan.

Termen exploziv în procesul triplei crime de la Apa, Satu Mare, în care Răzvan Rentea este judecat pentru uciderea părinților Gheorghe şi Niculina Renteași a bunicii sale, Viorica Apan.

Pentru că nu a fost prezentă la ultimele două termene, fosta iubită a lui Răzvan Rentea, M. K. R. a fost adusă ieri cu mandat la Tribunalul Satu Mare.

În momentul în care tânăra a început să depună mărturie, Răzvan Rentea s-a întors cu spatele la judecător. Instanța l-a atenționat asupra acestui gest, interzis în sălile de judecată, însă bărbatul a spus că protestează faţă de cele declarate de martoră.

Mai mult, la un moment dat a lovit cu piciorul gărdulețul de lemn care delimitează boxa acuzaților de restul sălii, relatează presasm.ro.

Fosta iubită a declarat în faţa instanţei că a terminat relația extraconjugală cu Rentea încă din vara trecută, iar acesta ar fi amenințat-o cu moartea.

Procurorul de caz a confirmat faptul că la dosarul cauzei există probe care indică faptul că de pe telefonul lui Răzvan Rentea s-ar fi trimis mesajul cu textul ”Te omor”, către fosta sa iubită.

Moment în care Rentea și-a ieșit pur și simplu din minți, acuzând faptul că nu este lăsat să o interogheze pe martoră. Judecătorul a fost nevoit să dispună scoaterea lui Rentea din sală, audierea continuând în absența lui.

După ce a fost reprimit în sală, Rentea a cerut o confruntare cu fosta sa iubită, instanța rămânând în pronunțare.

Reamintim că în 2 mai 2018, la Tribunalul Satu Mare a început procesul triplei crime de la Apa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Răzvan Rentea, acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare de uciderea, în noiembrie 2017, a părinților Gheorghe și Niculina Rentea, respectiv a bunicii Viorica Apan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Răzvan Rentea, gest şocant în faţa judecătorilor! Autorul triplei crime din Satu Mare şi-a ieşit din minţi, fiind scos din sala de judecată (Video)