Răzvan Rentea nu recunoaşte că şi-a ucis părinţii şi bunica. Principalul suspect al triplei crime din Satu Mare a făcut primele declaraţii (Video)

Publicat: 29.11.2017, 10:42.
Actualizat: 29.11.2017, 13:04

Răzvan Rentea, principalul suspect în cazul triplei crime din Satu Mare, le-a spus procurorilor că nu el a comis teribila faptă.

Răzvan Rentea, principalul suspect în cazul triplei crime din Satu Mare, a făcut primele declaraţii. Tânărul de 33 de ani, acuzat că şi-a ucis părinţii şi bunica, le-a spus procurorilor că nu el a comis teribila faptă.

”În baza probelor administrate până în prezent, declarații de martor, procese verbale de constatare, cercetări la fața locului, rezultatul unor probe științifice ridicate de la fața locului, ne-a făcut pe noi să emitem supoziția că inculpatul Rentea Răzvan Mircea este principalul suspect în cazul triplului asasinat din localitatea Apa (…) Potrivit declarațiilor preliminarilor, acesta neagă săvârșirea faptelor”, a declarat Marius Iancu, conform presasm.ro.

Bărbatul urmează să fie dus în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că soţii Gheorghe Rentea (58 de ani) şi Niculina Rentea (55 de ani), precum şi mama femeii, Viorica Apan (79 de ani) au fost găsiţi morţi vineri dimineaţă, de un vecin. Soţii erau morţi în curte, iar bătrâna, în casă.

Principalul suspect este fiul soţilor Rentea, Răzvan, în vârstă de 33 de ani.

Bărbatul participase la înmormântarea părinţilor şi a bunicii, aşa că poliţiştii l-au ridicat imediat după ceremonia de înhumare și dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

PE ACELAŞI SUBIECT:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.