Antena Meniu Search
x

Detalii teribile despre Răzvan Rentea, bărbatul care și-a ucis părinții și bunica. Care este motivul triplului asasinat de la Satu Mare

Detalii teribile ies la iveală în cazul triplului asasinat de la Satu Mare, comis de Răzvan Rentea, bărbatul care și-a ucis părinții și bunica.

Detalii teribile ies la iveală în cazul triplului asasinat de la Satu Mare, comis de Răzvan Rentea, bărbatul care și-a ucis părinții și bunica.

Răzvan Rentea rămâne în arest pentru încă 30 de zile. Decizia a fost luată de judecătorii din Satu Mare care au hotărât să îi prelungească mandatul de arestare, Rentea fiind acuzat de omor calificat.

Între timp, nio detalii teribile ies la iveală din anchetă. Motivul pentru care Răzvan Rentea și-a omorât tatăl, mama și bunica este reprezentat de bani.

În urma anchetei, polițiștii și procurorii au stabilit că din casa familiei lipsesc 18.000 de euro și 15.000 de lei.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii bănuiesc că Răzvan Rentea și-a ucis părinții și bunica pentru că avea nevoie de banii despre care știa că părinții lui îi aveau în casă.

Un împătimit al jocurilor de noroc, Rentea ar fi avut datorii pe care trebuia să le înapoieze, dar își dorea foarte mult să poată continua să joace la păcănele.

Autorul triplului asasinat de la Satu Mare, săltat de la înmormântare

Din nefericire, Răzvan Rentea nu a recunoscut până acum crimele comise și nici nu a vrut să le spună anchetatorilor unde este cuțitul cu care și-a ucis familia.

Razvan Rentea a fost saltat de politisti chiar de la inmormantarea familiei pe care a ucis-o

Problemele financiare și patima jocurilor de noroc au reprezentat un stil de viață pentru Răzvan Rentea, încă de pe vremea când acesta lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Tragedia care a șocat întreaga țară s-a produs pe 23 noiembrie 2017.

Răzvan Rentea a mers la locuința părinților săi, în comuna Apa din județul Satu Mare, acolo unde și-a ucis tatăl și bunica.

După ce i-a omorât pe cei doi, Răzvan a pus mâna pe 18.000 de euro și 15.000 de lei și putea să fugă în orice moment.

Din motive încă necunoscute, el a luat mașina tatălui său și a mers în centrul localității să o aștepte pe mama sa care venea de la serviciu cu un microbuz.

Acest episod a fost surprins de camerele de supraveghere montate în centrul localității Apa.

Odată ajunși acasă, Răzvan și-a omorât și mama și abia apoi s-a întors acasă, în municipiul Satu Mare.

El a fost încătușat de Poliție chiar la înmormântarea celor trei rude ale sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Detalii teribile despre Răzvan Rentea, bărbatul care și-a ucis părinții și bunica. Care este motivul triplului asasinat de la Satu Mare