Antena Meniu Search
x

Reacţia bărbatului din Maramureș care n-a făcut testul COVID, dar a ieșit pozitiv

Caz de Cascadorii Râsului în Maramureş! Un bărbat, care nu s-a testat vreodată pentru Covid, a fost declarat pozitiv. I-au comunicat rezultatul poliţiştii care l-au întrebat de ce nu stă la izolare. Şocat, omul a început să facă investigaţii pe cont propriu. Şi a aflat că un vecin de-al lui, care are acelaşi nume, este de fapt cel cu rezultat pozitiv. 

de Redactia Observator

la 25.11.2020, 08:29

Vezi și
  • Bărbatul a primit rezultatul testului făcut de un vecin care are acelaşi nume.
  • Bărbatul susţine că este extrem de afectat de situaţie.

Bărbatul e şocat de ce i se întâmplă: "Aseară a venit Poliţia la mine, acasă la mine, că de vineri sunt consemnat la izolare. Că m-a depistat pozitiv. Că am făcut testul joi şi vineri s-a confirmat că sunt pozitiv. Eu joi am fost la serviciu, n-am făcut testul. Nu mi s-a solicitat".

Speriat, omul a început să sune peste tot să afle ce s-a întâmplat.

Gheorghe Tarba, victimă: Am sunat la doctoriţa de familie, doctoriţa de familie a sunat la locul unde s-au făcut testele, nu ştiu unde s-au făcut, că eu n-am făcut. Şi confirmă că sunt pozitiv. Pe ce bază, nu ştiu!

Din telefon în telefon a aflat că un vecin de-al lui, care locuieşte la vreo 200 de metri distanţă, a fost testat joi şi a ieşit pozitiv. Întâmplarea face ca cei doi bărbaţi să poarte acelaşi nume.

Gheorghe Tarba, victimă: Are acelaţi nume, Tarba Gheorghe, dar codul numeric nu ştiu cum l-a trecut. M-a trecut pe mine şi nu pe el.

Reporter: Şi cu vecinul care are acelaşi nume? Aţi vorbit cu el?

Gheorghe Tarba, victimă: Da, el e izolat.

Reporter: Aveţi aceeaşi vârstă cu domnul respectiv?

Gheorghe Tarba, victimă: Nu, e o diferenţă de vreo patru ani, trei ani.

Omul nu înţelege cum a ajuns CNP-ul lui la spital, iar bărbatul depistat pozitiv nu a fost căutat până acum nici de Poliţie şi nici de DSP.

Gheorghe Tarba, victimă: Pot să fac test, nu-i problemă. Dar cum îţi bagă ceva? Trebuie să-i dau în judecată sau ce trebuie să fac? Nevasta deja numai tremură că e depresivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Reacţia bărbatului din Maramureș care n-a făcut testul COVID, dar a ieșit pozitiv