Antena Meniu Search
x

Reacția IKEA, după ce s-a reclamat o posibilă invazie de ploşniţe în magazinul din Pallady

Reprezentanții magazinului Ikea au reacționat în spațiul public, după ce s-a reclamat o posibilă invazie de ploşniţe în magazinul din Pallady.

de Redactia Observator

la 05.02.2024, 17:30

Reacția IKEA, după ce s-a reclamat o posibilă invazie de ploşniţe în magazinul din Pallady
Reacția IKEA, după ce s-a reclamat o posibilă invazie de ploşniţe în magazinul din Pallady - Profimedia

Potrivit comunicatului transmis de reprezentanții magazinului, aceștia au inițiat imediat o investigație și spun că nu există "infestarea cu ploșnițe sau alți dăunători în toate zonele analizate".

Reprezentanții IKEA spun că nu există infetare cu ploșnițe în magazin

"După ce ni s-a adus la cunoștință posibila prezență a ploșnițelor în magazinul IKEA Pallady și pentru că tratăm cu mare seriozitate sănătatea și siguranța clienților și angajaților noștri, IKEA România a inițiat imediat o investigație internă.

Rezultatele raportului preliminar de verificare infirmă infestarea cu ploșnițe sau alți dăunători în toate zonele analizate, incluzând zona de depozitare recuzită, zona comercială sau produsele de larg consum, destinate clienților. Aceste rezultate preliminare au fost confirmate și de concluziile controalelor efectuate de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor și Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București.

Conform recomandărilor experților furnizorului specializat de servicii, am luat măsuri preventive de dezinsecție adiționale și vom continua să monitorizăm situația în următoarele săptămâni", scrie în comunicat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Reacția IKEA, după ce s-a reclamat o posibilă invazie de ploşniţe în magazinul din Pallady