Antena Meniu Search
x

Video Reacția lui Micutzu, după scandalul în care a fost implicat: "M-a înjurat mai mult de un minut jumate. Asta s-a întâmplat de față cu Poliția"

La trei zile de la incidentul din centrul Capitalei în care a fost implicat, artistul de stand-up comedy Cosmin Nedelcu reacţionează. Într-o înregistrare video, Micutzu povesteşte exact ce s-a întâmplat duminică seara pe Calea Victoriei, în momentul în care a reacţionat la înjurăturile unui bărbat pe care ulterior l-ar fi agresat.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 13:23

Vezi și

Actorul povesteşte că scandalul ar fi început după ce un individ l-ar fi înjurat pe stradă. Supărat, s-ar fi întors către cel care îl înjurase şi aşa a început confruntarea cu un apropiat al acestuia. Micutzu spune că nu ar fi reacţionat dacă iubita şi prietenul lui nu ar fi fost agresaţi şi umiliţi. De asemenea, Micutzu susţine că nu el a fost cel care a provocat scandalul şi că a ajuns la Poliţie doar pentru a depunde plângere pentru violenţă pe numele celui care i-a lovit prietenul şi iubita.

Micutzu: Omul din spate a început să mă înjure. Am lăsat pungile cu cadouri în stradă, acolo, ca să mă întorc la băiatul respectiv să îi explic că nu e ok să vorbească așa cu mine și să îi arăt într-adevăr degetul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Micutzu: Nu a venit pe modul "dragul meu prieten, dragul meu cetățean al României". Nu e ok să vorbești așa cu mine. În acel moment un apropiat de la terasă s-a ridicat pe modul bodyguard și s-a pus în față mea foarte agresiv. Din spate vine Dumitrița prietena mea, ăsta o împinge. Eu spun "dacă mai pui mâna pe ea te omor". Dumitrița după ce e împinsă îi pune mâna pe umăr și îi spune să se liniștească și să se întoarcă la masă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Reacția lui Micutzu, după scandalul în care a fost implicat: "M-a înjurat mai mult de un minut jumate. Asta s-a întâmplat de față cu Poliția"