Antena Meniu Search
x

Reacția premierului Tudose în scandalul momentului: Cred că pentru unii infractori şi pedeapsa cu moartea e puţin. Ce te faci când ţi se întâmplă ţie, în familie? Nu te duci după topor?

Premierul Mihai Tudose a declarat că, în opinia sa, pentru unii infractori este prea puţin şi pedeapsa cu moartea.

Mihai Tudose - FOTO: Hepta

Premierul Mihai Tudose a spus, miercuri seară, la Antena 3, că, în opinia sa, pentru unii infractori este prea puţin şi pedeapsa cu moartea. Prim-ministrul a precizat că îşi asumă aceste afirmaţii.

"Eu o să fiu mai non-european, dar îmi asum. O să mă coste scump. Eu cred că şi pedeapsa cu moartea e puţin. Pentru cei care nenorocesc un copil, care iau o viaţă. Îi vezi zâmbind. Pentru unii închisoarea pe viaţă e cel mai dulce”, a declarat Premierul României.

”Ştiu că o să mă coste mult. Pentru că politica mondială e împotriva injecţiilor letale.... Nu poate să fie om cel care face aşa ceva. Bătrâni ucişi pentru 10 lei, copii abuzaţi în lift. Ce te faci când ţi se întâmplă ţie, în familie? Nu te duci după topor? Hai să fim umani cu cei care sunt oameni. După patru ani o ia de la capăt. Cum Doamne iartă-mă să greşeşti cu aşa ceva?", a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

VIDEO: Premierul României, declarații surprinzătoare despre scandalul momentului | Sursa: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Reacția premierului Tudose în scandalul momentului: Cred că pentru unii infractori şi pedeapsa cu moartea e puţin. Ce te faci când ţi se întâmplă ţie, în familie? Nu te duci după topor?