Antena Meniu Search
x

Reacţia unui blogger italian după ce a vizitat Bucureştiul: "Mi-a schimbat modul de a gândi și poate chiar de a călători"

A venit în Bucureşti nu tocmai cu inima deschisă, dar un blogger de călătorii italian recunoaşte că vizita i-a schimbat total percepţia, dar şi modul de a gândi şi călători.

de Redactia Observator

la 14.04.2024, 17:04

Reacţia unui blogger italian când a vizitat Bucureştiul: "Mi-a schimbat modul de a gândi și poate chiar de a călători" - Facebook

Într-o postare recentă pe pagina de Facebook „Bambiniconlavaligia di Fabio e Giulia”, italianul a povestit experiența trăită înBucurești. Orașul, adesea subestimat, i-a schimbat profund percepțiile despre călătorii și despre destinațiile est-europene.

Entuziasmat de Bucureşti

„Astăzi vă povestesc despre un oraș care mi-a schimbat modul de a gândi și poate chiar de a călători. Înainte de a vizita Bucureștiul eram destul de reticent în privința destinației, victima poate a unui zvon destul de răspândit. Capitala României este o mică bijuterie, atât de mult încât i se spune Parisul Estului și nu degeaba. Centrul său istoric lasă pe oricine stupefiat de frumusețe și de atmosfera dinamică.

Biserici ortodoxe alternează cu palate în stil art nouveau (hotelul nostru de exemplu), galerii, magazine surprinzătoare și localuri tipice unde poți degusta niște cârnați magici. Seara, străzile din centru se animă și este ușor să întâlnești familii care mănâncă la mesele în aer liber ale localurilor. Deci, este o destinație care merită vizitată, foarte plăcută, cu o atmosferă suspendată între est și vest, și lăsați deoparte ce spune lumea, m-am simțit mai în siguranță în acest oraș decât în alte locuri mai blazonate.Bucureștiul merită descoperit!”, a scris italianul, potrivit Rotalianul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 41 voturi
Întrebarea zilei
În Polonia, Legea îi obligă pe dezvoltatori să planteze arbori pentru fiecare aviz de construcţie. România ar trebui să preia acest model?
Observator » Evenimente » Reacţia unui blogger italian după ce a vizitat Bucureştiul: "Mi-a schimbat modul de a gândi și poate chiar de a călători"